image description

Weken 2018 : 21 -  27 januari (vol); 27 mei -  2 juni;  24 -  30 juni; 16 -  22 september; 14 - 20 oktober

GEEF JEZELF DIT CADEAU, JE BENT HET WAARD!

Weken 27 mei -  2 juni;  24 -  30 juni; 16 -  22 september; 14 - 20 oktober

Prijzen zijn all- in:verblijf in een eenpersoonskamer met badkamer, volpension met de hele dag thee, fruit en nootjes, 3 excursies, elke dag Mindfulness Yoga en Meditatie en de workshop"Kom in je Kracht", tweemaal per dag een heerlijke mediterrane lunch en diner. Het ontbijt stel je zelf samen uit een groot aanbod in de gastenkeuken.

Ook gedurende de dag(en nacht?)kun je iets te eten halen uit de gastenkeuken.

 

Niet inbegrepen zijn de vliegreis, transfer van en naar het vliegveld van Alicante en de therapieën. De prijs is 65 euro per therapie van 55 minuten en op het boekingsformulier vul je de gewenste behandelingen in.

De transfer heen en terug naar het vliegveld komt op 105 euro per persoon, een enkele reis op 55 euro. Dit bedrag blijft gehandhaafd als meerdere gasten tegelijk van dezelfde transfer gebruik maken, zodat ook als je alleen in de auto zit of op een "gekke" tijd aankomt of vertrekt de prijs gehandhaafd kan blijven.

 

 

Een week verblijf met:

 1. Volpension en verblijf in 1p- of 2ps-kamer, alle met eigen badkamer(tje)
 2. Enkele excursies naar zee en bergen of /en een leuk Spaans stadje, inclusief vervoer en een maaltijd buitenshuis
 3. Gebruik van zwembad, tuin en massage tafels
 4. Thee, versnaperingen en fruit de hele dag door
 5. Elke dag anderhalf uur Mindfulness Yoga en twee maal per dag de Workshop “Kom in je kracht” Elke workshop duurt ongeveer twee uur, afhankelijk van het dagprogramma en jullie behoeften.

kost je

 • In een grotere eenpersoonskamer met badkamer € 1190 
 • In een kleine eenpersoonskamer met badkamer € 1145
 • In een tweepersoonskamer met badkamer € 1020 pp. (alleen mogelijk indien er andere gegadigden zijn voor een tweepersoonskamer)

 ALS DEZE VAKANTIE ECHT TE DUUR VOOR JE IS, NEEM DAN CONTACT MET ME OP. DAN KUNNEN WE OVER EEN AFBETALINGSREGELING PRATEN. OOK KUN JE DIE ENE PERSOON ZIJN DIE VOOR DE HALVE PRIJS MAG KOMEN

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of meld je direct aan voor een heerlijke yoga, meditatie en mindfulness vakantie in Spanje.

Wil je eventueel een of twee dagen eerder komen dan zondagmiddag 1500 uur of langer blijven dan tot zaterdagmorgen 1100 uur?  

Indien mogelijk zullen we dan aan je wensen tegemoetkomen.

Img 4136Per etmaal is de prijs voor een eenpersoonskamer met gebruik van de faciliteiten van het Centrum 55 euro per overnachting. Een keukentje met koelkast en kookblok staat ter beschikking van de gasten die eerder komen en/of langer blijven. Op 20 minuten loopafstand zijn verschillende restaurantjes. Een supermarkt is op 5 minuten loopafstand.
Bij verlenging zijn individuele yogalessen bespreekbaar en/of voortzetting van een therapie Neem daartoe tijdig contact met ons op.

Als je de zondag van aankomst eerder dan 15.00 uur wilt aankomen of de zaterdag van vertrek na 11.00 uur wilt blijven en s´avonds wilt terugvliegen, kan dat. Voor 30 euro verkrijg/behoud je je kamer en kun je gebruik maken van alle faciliteiten. In overleg is het mogelijk een auto van Atalanta mee te krijgen om ergens te gaan eten en een uitstapje te maken, eventueel samen met andere gasten.

Speciale wensen
Voor groepen van minimaal 7 personen kunnen wij het programma aan jullie speciale wensen aanpassen. Neem daarvoor tijdig contact met ons op. Dan kunnen we ook gezamenlijk naar geschikte data zoeken.

Een Cursus in Wonderen
Op aanvraag zullen we graag een week houden gericht op “Een Cursus in wonderen” Naast de Mindfulness Yoga zal de tijd in de workshop dan aan gezamenlijke studie en toepassing van “Een Cursus in Wonderen” worden besteed. Geef je interesse aan! Je kunt je informeren over dit prachtige boek op www.miraclesincontact.nl

Lees meer over


Dit vinden onze gasten van Atalanta

Lekker bijgeslapen, ontspannen en in de cursus weer herinnerd aan al die dingen die ik in de waan van de dag vaak vergeet.
Hannie uit Utrecht
Je maakt het hier echt bijzonder in heel veel opzichten. Ik kom graag terug voor een verdiepingsweek!
Monique uit Breukelen
Dank je wel voor je heerlijke plekje, maar vooral voor het delen van jezelf. Je hebt me erg welkom doen voelen.
Joris uit Vught
Ik dank mijzelf dat ik mij dit cadeau heb gegeven!.
Natasja uit Breda
Wij hebben deze week elkaars leven aangeraakt, niet met de poot van een olifant, maar met de vleugels van een vlinder.De trillingen zullen nog lang doorwerken.
Arlette uit Appelscha
Met Kerst picknicken op een berg in Spanje, wie kan dat nu zeggen. De yoga vond ik fantastisch net als de meditatie. Een aantal bijzonder waardevolle momenten beleefd.
Marianne uit Woldendorp
Dankzij de heerlijke locatie, je wijze lessen, je hartelijkheid en warmte voel ik me vervuld van liefde en kracht. Het heeft me uit een behoorlijk dal gehaald en ik ga er alles aan doen om deze energie in het gewone leven vast te houden.
Lidy uit Bilthoven
Voor mijn doen was het een hele stap, maar het is een indrukwekkende week. Open je hart en de rest komt vanzelf.
Nanny uit Amstelveen
Na vele omzwervingen kwam ik er onder jouw leiding niet onderuit: de reis naar binnen, en ik vond ...liefde!. Door de afwisseling in theorie, yoga en meditatie is de kern geraakt.  Na jouw veilige haven Atalanta nu weer van binnen naar buiten, ik neem je mee in mijn hart.
Annette uit Rotterdam
Het aanbod van therapieën is groot. Mijn aromatherapie en massage waren geweldig. Gewoon een 5-sterrentent!.
Nina uit Voorburg
Lees meer verhalen en ervaringen!
wil jij de kwaliteit
van je leven verbeteren
en meer uit je leven halen?
 • Plus
 • Happinez
 • Tijdschrift voor Yoga
 • Sante magazine
 • Yoga Magazine
 • Trouw
 • AD