image description

A happy person is the best contribution to world peace. HH de Dalai Lama

Jij bent uniek. Atalanta is dat ook!

Tien redenen om deze mindfulness reis en vakantie in Spanje te kiezen

I

Img 20170720 Wa0001EEN UNIEK INHOUDELIJKE AANBOD. Naast de dagelijkse Mindfulnes Yoga en meditatie krijg je ook elke dag tweemaal spirituele lessen in de Workshop "Kom in je Kracht" In de Workshop leer je op een bewuste manier naar je lichaam, emoties, gedachten en hartkracht kijken en nieuwe keuzes te maken. De cursus, oefeningen en geleide meditaties zijn uniek en krijg je nergens anders. Je zult thuiskomen bij jezelf en innerlijke rust vinden.

Voor de yoga heb je geen voorafgaande ervaring nodig, ze is geschikt voor iedereen!

II

HEERLIJKE ONTSPANNING EN HET VAKANTIEGEVOEL.Er is rust en tijd voor jezelf in en aan het zwembad of de overdekte patio met gezellige zitjes, de Slender You tafels of op je eigen kamer.

De enorme tuin heeft vier terrassen met prachtige mimosa- en palmbomen, hangmat, zitjes en een boomhut. Je plukt er citroenen, grapefruits sinaasappels, appels, avocado’s, amandelen, nisperos en mandarijnen, afhankelijk van het seizoen. Onze locatie is in "de bewoonde wereld" maar geeft je door het vele groen het gevoel dat je ver weg buiten bent. En je krijgt ook een gratis facelift.

III

Jessica Larive is jullie gastvrouw en docent. Ze kent de spirituele wereld maar ook de politiek en het bedrijfsleven. Ze heeft jaren als bedrijfsjurist in Brussel en 15 jaar als Europarlementariër gewerkt. Rond 2000 gooide ze het roer om en schoolde zich om tot docent yoga, meditatie en persoonlijke ontwikkeling. De unieke combinatie van haar werkervaring en deze jarenlange opleidingen en intensieve studie van een Cursus in Wonderen, hebben haar  klaargestoomd om beide werelden te verbinden. Het enige waar ze in haar leven "spijt" van heeft is dat ze niet veel eerder “naar binnen” is gegaan. Jij en ik zijn een veel betere, want gelukkige, werknemer, ZZP er, moeder, partner, manager als we onze eigen kracht kennen en daarvoor niet van de buitenwereld afhankelijk zijn. Daarom heeft ze Atalanta opgericht.

IV

PassietestHET AANTAL GASTEN IS BEPERKT TOT ACHT. De meesten komen alleen.

Door de kleinschaligheid kunnen we flexibel zijn, met persoonlijke wensen rekening houden en persoonlijke aandacht geven.

Ook in het programma zijn je wensen en behoeften het belangrijkst en "niets moet."

V

Zonder eenpersoonstoeslag beschikt iedere gast over EEN EIGEN KAMER EN EIGEN BADKAMER. Dus privacy en geen lange rijen met een handdoek en wc rol onder je arm. Elke kamer is op de begane grond in het groen.

VI

Het KLIMAAT is hier aan de zonnige Costa Blanca volgens de Wereld gezondheidsorganisatie het zevende beste klimaat ter wereld.

VII

DE MAALTIJDEN worden elke dag vers bereid door onze privé kok Nanette. Een week heerlijk vegetarisch eten! Ze kookt met variatie, kwaliteit en liefde. De mediterrane lunch is in Spanje de hoofdmaaltijd.´s Avonds eten we iets lichter, bijvoorbeeld soep of een pasteitje en veel salades. Brood is in Spanje immers niet meer dan een hapje erbij. Met dieetwensen zullen we zoveel mogelijk rekening houden.

VIII

De hele dag staan er op de bar bij het zwembad water, thee, fruit, noten, chocola en koekjes tot je beschikking.

In de gastenkeuken kun je altijd tussendoor iets extra´s voor jezelf maken, een broodje, yoghurt of warme chocolademelk voor het slapen. Als iets op is vullen we het gewoon bij.

Alles is inclusief, dus geld heb je de hele week niet nodig.

IX

Article Pic1We gaan op EXCURSIE naar een mooi strandje waar we ook yoga doen, naar ons grote, verwilderde stuk land in de bergen om te wandelen en te mediteren en naar een schattig Spaans stadje als Altea of Guadelest.

Minimaal drie keer gaan we er op uit, zodat je de omgeving beter leert kennen.Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

X

Onze super masseuses Nathalie en Irene bieden een ruime keus aan therapieën. Ze werken beiden ook in het beroemde SHA ressort waar Naomi Campbell en Madonna vaste gasten zijn. Je kunt o.a. kiezen uit Ayurvedische massage, Indiase hoofd-en voetmassage,Reiki, deep tissue massage en raindrop therapie. Dit is het enige onderdeel van de week dat niet inclusief is en van tevoren moet worden geboekt.

 

Uniek toch?


De Wandeling, preview. Om de hele uitzending te zien:http:// www.npo.nl/de-wandeling/14-06-2015/KN_1671374

WIL JE GRATIS TIPS OP VIDEO VOOR JE GELUK ONTVANGEN?

 

Bekijk het gastenboek met de ervaringen van de honderden gasten die in de afgelopen dertien jaar op Atalanta zijn geweest voor een heerlijke Doe-en Verwenvakantie in de zon. Gemiddeld cijfer 9. 

Voel je vrij contact op te nemen als je meer informatie wilt of meld je direct aan voor een heerlijke week voor jezelf in Spanje. We zullen je met open armen ontvangen!

Jessica Larive

Ik ben jullie gastvrouw en geef met passie de Mindfulness yoga-en meditatielessen en de Workshop "Kom in je kracht".

Foto BoekIk geniet van dit werk en als mensen me vragen: "Mis je het geld,de waardering en de status niet van je baan als Europarlementariër" is het antwoord een volmondig nee, hoe mooi dat werk ook was. Ik sta 100% achter mijn keuze om van Eurozetel naar yogamat te gaan. Ik was een stress kip die nooit tevreden was met zichzelf en haar leven.

Nu ben ik geen kip meer, maar een adelaar!

Ik ben nu gelukkig, ongeacht de omstandigheden. Dit gun ik jou ook zo graag!

Daarom heb ik Atalanta opgericht.


Inleiding tot Mindfulness Yoga

Voor de snelle beslissers

Als je geen tijd of zin hebt om de hele website te bekijken

 • Weken 2018 :  27 mei -  2 juni;  24 -  30 juni; 16 -  22 september; 14 - 20 oktober
 • Prijs all in( behalve vliegreis en transfers) 1190 grotere kamer, 1145 kleine kamer;
 • Vliegen vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Düsseldorf Weeze , Rotterdam (Vueling, Transavia, Ryanair) naar Alicante
 • Meld je direct aan voor een heerlijke week voor jezelf in Spanje. KLAAR! 

ps Bonus is dat je er een gratis facelift bij krijgt en met een beetje geluk nog bruin wordt ook...

 

JE ONTDEKT HET GEHEIM VAN EEN GELUKKIG LEVEN

Omdat je het waard bent

Zelfs en juist als je doodmoe of lusteloos bent omdat je een perfectionist bent,een pleaser die geen nee kan zeggen of misschien wel een (eet)verslaafde.

Zelfs en juist als je dol wordt van dat stemmetje in je hoofd dat je vertelt dat je niks waard bent.

Zelfs en juist als je gewoon even rust en ruimte voor jezelf nodig hebt en zin hebt in een boeiende en ontspannende vakantie.

 • Zonder dat je je leven hoeft om te gooien
 • Zonder dat je elke dag je benen in je nek hoeft te leggen.
 • Gewoon door Mindfulness Yoga en Meditatie in je leven toe te laten.
 • Gewoon door de nieuwe inzichten en ideeën die je bij ons opdoet in je dagelijkse leven toe te passen.


Dit vinden onze gasten van Atalanta

Een dolfijn springt uit de golven..., niet wetend hoe de landing zal zijn. Maar toch springt zij. Ze had ook niet kunnen springen, maar had dan nooit geweten wat de wereld haar te bieden heeft. Bedankt met en uit heel mijn hart.
Jessica uit Naaldwijk
Ik heb mooie ontroerende momenten beleefd.
Bernadet uit Arnhem
Veel dank voor je warmte en onvoorwaardelijke liefde.
Elly uit Zandvoort
Ik heb zoveel power in me en tot verleden week heb ik 'm met name tegen mezelf gebruikt. Door de yoga en de workshops zijn heel veel puzzelstukjes op hun plaats gevallen, de mooie tuin en natuur heeft me ook geholpen, masseuse Antoinette heeft goddelijke handen!
Karen uit Eindhoven
Hartelijk dank voor de inspirerende liefdevolle week. Ik zal er nog vaak aan terugdenken!.
Jolande uit Velsen-Zuid
Dank voor de fijne Mindfulness Yoga en de wijze lessen!.
Antoinette uit Amersfoort
Ik heb genoten van de rust, het eten, de verbondenheid, de zon, de maan, de tuin en van nog zoveel meer.
Merit uit Arnhem
Ik zou wel langer willen blijven maar op het hoogtepunt na een geweldige week weggaan, geeft ook een goed gevoel.
Nicolette uit Delfgauw
Ik draag rust in mijzelf /ik draag in mijzelf /de krachten die mij sterken/ik wil mij vervullen/met de warmte van deze krachten/ ik wil mij doordringen/met de macht van mijn wil/ en voelen wil ik/ hoe rust uitstroomt/door mijn gehele zijn/wanneer ik mij versterk/door de macht van mijn streven/om de rust als kracht/ in mijzelf te vinden.
Carola uit Heerlen
Dank je wel voor een geweldige week! Jessica's enthousiasme, openheid, wijsheid en liefde heeft me nieuwe inzichten gegeven en ik heb veel geleerd over mezelf. Voorlopig kan ik daarmee vooruit.
El uit Rotterdam
Lees meer verhalen en ervaringen!
wil jij de kwaliteit
van je leven verbeteren
en meer uit je leven halen?
 • Plus
 • Happinez
 • Tijdschrift voor Yoga
 • Sante magazine
 • Yoga Magazine
 • Trouw
 • AD